Vledderveen

In juli kampeerden we in Vledderveen, het NCC-terrein "Bij het Ven". Dit terrein is eind 2015 verkocht en dus ook niet meer beschikbaar voor de NCC. Jammer!

De foto's hieronder zijn gemaakt tijdens een avondwandeling georganiseerd door de kampleiding. Omdat de groep niet wachtte, maar doorliep, zijn ze in grote haast gemaakt.


Op een ochtend kwam het draaiorgel "Grote Dorus" het terrein bezoeken. Je hoorde het al van verre aankomen. Onder grote belangstelling van de kampeerders werden een aantal boeken, met verschillende muziekstijlen, door het mechaniek geleid. Leuk om eens van dichtbij goed te kunnen bekijken. Maar wat een herrie!


De laatste dag nog een keer karnemelk gehaald op een boerderij in de buurt. Ze verkopen daar ook heerlijk boerenijs in heel veel smaken. Ook lactose-vrij ijs, maar dan alleen met aardbeien-smaak. Niet heel toevallig kwamen we er altijd langs op onze fietstochten! Gezeten op en bankje, smullend van een ijsje, kwam de haan met zijn kippen ons gezelschap houden. Zulke mooie exemplaren waren wel een foto waard.



© Fam. Buitenhuis 2015