Kampeeroverzicht 2013

We zijn in 2013 lid geworden van de Soliferclub Nederland (SCN). En we hebben meteen meegedaan met het Paaskamp van deze club. Hieronder een panoramafoto van het kampeerterrein in Vierhouten.


In mei zijn we met de Soliferclub meegeweest naar een kampje in Zoutkamp. Dit kampje werd aangeduid als "trelly" een samentrekking van "tref" en "rally". Bij de Soliferclub staan trefs ook open voor andere merken en is er geen vast programma. Bij een rally is er wel een programma, maar is er alleen toegang voor leden. Bij deze "trelly" was er wel een programma, maar er mochten ook enkele andere soorten kampeerders meedoen.

Kenmerkend voor de camping zijn de ernorme zeeboeien, omgebouwd naar "toiletgebouw". Het is douchen op niveau!

Klikken op de plaatjes hieronder levert een vergrote versie vande foto.


Met de NCC zijn we naar een kamp geweest, georganiseerd rond het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Onderstaande foto's zijn genomen in het stadion van Roda JC.


Het seizoen hebben we afgesloten op het NCC-terrein in Zeewolde. Daar werd een weekend gehouden rond kaartspelletjes (waaronder het Keesspel) en een midweek Quilten. De foto hieronder is van de kleine stinkzwam. Deze groeide langs het pad van de camping naar het Veluwemeer.© Fam. Buitenhuis 2015